مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با بهانه قرض گرفتن

سلام. من مدتی قبل به دوستم حدود 20 میلیون تومان قرض دادم موعد پس دادن که شد منکر قرض دادن من شد و چون دوستم بود من مدرکی از ایشان نگرفتم فقط پرینت بانکی واریزها را دارم،وقتی گفتم شکایت میکنم گفت در دادگاه میگوید این پرینتها قرضهایم بوده که پس داده ام یعنی ایشان قبلا بمن پول قرض داده و اکنون که قرضهایم را پس داده ام میخواهم دوباره با پرینتها پولها را پس بگیرم.در ضمن ایشان مدتها قبل بدلیلی اثر انگشت و امضای من را روی برگه ای سفید دارد،من شاهد برای این مدعا نمیتوانم برای دادگاه بیاورم آیا میشود با پرینتها پول را مطالبه کرد و باتوجه به اینکه اثر انگشت و امضای من را دارد میتواند اینها را بعنوان مدرک مبنی بر اینکه خودش بمن پول قرض داده است ارائه کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر عدم تبرع است شما باید قرض دادن را ثابت کنید ماده 265 قانون مدنی در این مورد است.اگر سفید امضا را به نحوی ارائه داد شما درخواست ارجاع به کارشناس کنید تا تقدم امضا بر نوشته مشخص شود و شکایت کیفری هم بنمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

درود این مورد اختلافی است که مبلغی که واریز کردیدکه قرض محسوب شود یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست مطالبه وجه را به طرفیت ایشان مطرح نمایید و با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق از خود دفاع نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانبد تقاصای کارشناسی خط دهید تقدم و تأخر امضا مشخص شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
طبق قانون اصل و ظاهر بر این است که کسی که پول یا مالی به دیگری می دهد بدهکار آن نبوده و تبرعا" هم آن را نپرداخته است و حق دارد که آن را مسترد نماید مگر اینکه دریافت کننده وجه استحقاق یا طلبکار بودن خود را اثبات نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل مطالبه است ابتدا اظهار نامه رسمی به ایشان ارسال نمایید ومطالبه طلب خود را بنمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد پرینت دادخواست مطالبه وجه دهید چرا که اصل بر عدم تبرع می باشدایشان باید ادعای خود مبنی بر قرض دادن را ثابت کند
سفید امضا توسط کارشناس قابل تشخیص می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دعوای شما با شهادت یک شاهد مرد و قسم خودتان اثبات می شود .
پاسخ سوال دوم شما هم مثبت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با ارائه پرینت بانکی دادخواست مطالبه وجه بدهید و خسارت تاخیر را نیز مطالبه کنید.
در خصوص برگه سفید امضاء ممکن است با درج متن مدعی شود که شما طبق رسید بدهکار بودید و قرض خود را پرداخت کرده اید.
در صورت ارائه برکه سفید امضاء می توانید درخواست کارشناسی بدهید تا به کارشناسی ارجاع بشه که در این صورت اگر از سفید امضاء سوءاستفاده کرده باشد قابل تشخیص است.
بعد از اثبات سوءاستفاده از سفید امضاء می توانید از نامبرده شکایت کیفری مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست مطالبه وجه دهید.
از طریق دفتر خدمات قضایی

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

باید دادخواست مطالبه وجه را به طرفیت ایشان مطرح نمایید