مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

سلام. طبق رای دادگاه خانواده که همسرم یک برگ را پر کرده بود مبنی بر بخشش مهریه به استناد نظر کارشناسان که سفید امضا بود دادخواستشون رد شد، من طبق همین رای حقوقی میتونم رای دادگاه کیفری رو برای سو استفاده بگیرم یا اینکه دادگاه کیفری روند خودش رو داره و همین مسیر طولانی ارجاع به کارشناسان مجدد رو؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید که موضوع به کارشناسی ارجاع می شود و روند خودش را دارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله تحت عنوان سواستفاده از سفید امضا قابل شکایت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما بسیار کلی می باشد نیاز بررسی جزئیات است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان سوء استفاده از سفید امضاء شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما نامفهوم می‌باشد و نیازمند بررسی است به نظر می‌رسد که دو پرونده مجزا باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید موضوع وصف مجرمانه دارد یا خیر....