مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح با چاقو

سلام. بنده مورد ضرب و جرح با چاقو قرار گرفتم که سه چاقو به ران پای چپ من وارد شد که منجر به قطع شدن عصب های حسی و حرکتی پام شد که پزشکی قانونی نقص عضو اعلام کرد 13 درصد دیه برای نقص عضو و 3 درصد دیه برای پارگی و غیره میخواستم بدونم که دیه این 16 درصد چقد میشه و اینکه نقص عضو دیه اش جداس یا نه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حدود 95 میلیون تومان
خیر
اما میتوانید دادخواست پرداخت حقوق مادالعمر به خاطر از کارافتادگی بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معادل 96 میلیون می باشد و می توانید در خصوص ضرر و زیانی که قرار است به شما وارد شود بعلت عدم توانایی برای کار مجدد از ایشان شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود و در اجرای احکام محاسبه خواهد شد. بله جداست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه کامل ششصد میلیون تومان است که هر یک درصد شش میلیون تومان می شود.
دیه سه درصد 18 میلیون تومان می شود.
پ دیه 16 درصد 86 میلیون تومان می شود
خودتان نیز می توانید به راحتی محاسبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه سه درصد 18 میلیون تومان می شود.
پ دیه 16 درصد 86 میلیون تومان می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر مقادیر دقیق در مرحله اجرای احکام مشخص میشود

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

اره کامل 600 میلیون تومان است که 16 درصد آن 96 میلیون میشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

٩٦ ميليون بدون احتساب خسارات و هزينه جراحي و دارو و درمان كه بايد دادخواست دهيد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نرخ دیه کامل در سال 1401 مبلغ ششصد میلیون تومان است

یک درصد شش میلیون تومان است.

دیه سه درصد 18 میلیون تومان می شود.

لذا با این محاسبه دیه 16 درصد هم 86 میلیون تومان خواهد بود.

ضمنا" از طریق اجرای احکام مربوطه محاسبه و اعلام خواهد شد.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اجرای احکام محاسبه خواهد کرد