مشاوره حقوقی رایگان - برای حقوق

سلام خسته نباشید. چهار سال هست که توی گاوداری کار میکنم حقوق رو کم میده امسال چهار ونیم حقوق میده هرسال همین طور است من برای گرفتن حق خود از صاحب گاوداری باید چیکار کنم با این گرانی کالا واقعا چهار ونیم حقوق واقعا انصاف هست ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می تواند از اداره کار درخواست حقوق حقوق و مزایای خود را دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول مراجعه کنید به اداره کار محل گاوداری ودرخواست اعزام بازرس بدهید بعد دادخواست مطالبه مابه التفاوت حقوق و ،،،، بدهید به همان اداره کار البته از طریق سایت وزارت کار

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در اداره کار شکایت کنید حقوق شما قابل مطالبه هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می توانید از طریق اداره کار اقدام نمایید کارفرما موظف است کلیه حقوق و مزایای شما از جمله سنوات، عیدی، حق عائله مندی و... طبق قانون کار پرداخت نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از طریق اداره کار پیگیری کنید .

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

به اداره کار شکایت کنید ودر خواست حقوق ومزایای معوق کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در سامانه جامع کارگر و کارفرما ثبت نام و سپس طرح شکایت کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام در صورت داشتن قرارداد کار یا اثبات شفاهی قرارداد کار از طریق اداره کار پیگیری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره کار شکایت کنید