مشاوره حقوقی رایگان - راهی برای اثبات عدم پرداخت کامل حقوق

با سلام
بعنوان نیروی حجمی شهرداری در قسمت واحد پسماند شهرداری زیر نظر یکی از پیمانکاران شهرداری 5سال مشغول بکار بوده ام که لیست بیمه از طرف پیمانکار خصوصی ارسال شده ولی حقوق از طرف شهرداری پرداخت میشده،
هرماه پیمانکار کارکرد اشخاص برای حقوق به واحد پسماند شهرداری ارسال میکرده و شهرداری حقوق پرداخت میکرده
بعد 5سال برحسب اتفاق از طریق واحد پسماند متوجه شدم پیمانکار هر ماه مبلغی بعنوان مساعده در لیست کارکرد قرار داده و اعلام میکرده که مساعده مستقیم بحساب بنده زده و از شهرداری این مبلغ دریافت میکرده
بعد از اطلاع از این موضوع از طریق اداره کار پیگیر شدم ولی اداره کار بدلیل اینکه لیست مساعده ای که واحد پسماند به من داده سربرگ و یا مهر ندارد تایید نکرده
شهرداری هم میگوید تا نامه رسمی از اداره کار نیارین لیست با سربرگ یا مهر که نشانه تاییدیه شهرداری باشه به شما تحویل نمیدیم
از اداره کار خواستم تا با نامه ای از شهرداری صحت ماجرا را بخواهید یا بازرسی برای تحقیق بفرستی که متاسفانه اداره کار هم بهیچوجه اینکارو انجام نمیدهد
پیمانکار در شهرداری مدعی شده که به دستگاهایی که در مکانیکی شرکت بوده حین کار اسیب زدم که صحت ندارد ضمنا از 36 ماه مساعده بنده فقط در زمان 10 ماه از مساعده ها در مکانیکی بوده وقبل از ان 10ماه آبدارچی دفتر مهندسی بودم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
پرونده نیاز به مطالعه و بررسی دارد. قابل رسیدگیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لطفا از طریق مشاوره تلفنی ارتباط برقرار کنید.