مشاوره حقوقی رایگان - وکالت مطلق در طلاق

سلام خدمت شما حقوقدانان عزیز
برای بررسی وکالت مطلق در طلاق یعنی دادن حق طلاق مطلق به زن چه کتبی پیشنهاد میکنید؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متني تخصصی تنظیم گردد در این مجال نمی‌گنجد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید نکات زیادی قید شود که طی مشاوره . گفتگو متقابل بازگو میشود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام مواد مربوط به طلاق در قانون مدنی مطالعه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

لام
تماس بگیرید تا برای شما متن کامل و جامعی تنظیم گردد

یک وکیل :

موضوع نیازمند بررسی است بهتر است با وکیل مشاوره تلفنی رزرو بفرمائید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
در این مورد بهتر است با وکیل مشورت نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیاز به بررسی بیشتر است سوال شما نامفهوم است

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید،متن مربوط به وکالت بلاعزل طلاق به زوجه را دارند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفاتر اسناد رسمی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کتاب لازم نیست باید حضوری با یک وکیل مشورت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

متن وکالتنامه کامل در دفاتر اسناد رسمی موجـود است

مینا احمدی

مینا احمدی :

بايد جهت مشاوره تماس بگيريد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمونه وکالت نامه های موفق طلاق که در دادگاه ها مورد اجرا گذاشته شده و ناقص و بدرد نخورد بوده است را باید مطالعه کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
كاربر گرامي در زمينه حقوق خانواده و طلاق و وكالت كتب زيادي نشر يافته است ؛ كاربرد اين كتب تخصصي و بهتر است با همراهي وكيل حاذق و مجرّب صورت پذيرد؛ اما جهت مطالعه عمومي زندگی مشترک، خانواده، فرزند و روابط خانوادگی، واژه‌ها و کلماتی هستند که بیشترین اشتغال ذهنی و تلاش فکری را در انسان برمی‌انگیزند. سنت‌ها و هیجانات اصلی مثبت و منفی، عشق، محبت، دوست داشتن، شادی و لذت در روابط خانوادگی متجلی می‌شود. به همین نسبت هیجانات منفی نظیر خشم، افسردگی، کینه و نفرت هم در همین چارچوب تجربه می‌شود،مثلا:کتاب کاش پیش از طلاق می‌دانستم به قلم گری چاپمن که در سطح جهان به فروش رفته است، 11 گام کاربردی و اثبات شده برای بهبود روابط زناشویی زخم خورده در اختیار شما قرار می‌دهد و جهت مطالعه عمومي مناسب است

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بذل چه مقدار از مهریه بابت طلاق قید شود . اسقاط حق تجدید نظر خواهی و فرجام و اعاده دادرسی و نیز حق حضور در دفاتر طلاق حتما ذکر شود ضم امین و وکیل هم تا 100 سال ساقط شود

یک وکیل :

با سلام
متن های آماده را گوگل کنید.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
از طريق دفاتر اسناد رسمي پيگيري نماييد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

حق مراجعه به مراکز مشاوره خانوادگی، بهزیستی، دادگاه خانواده، دفاتر اسناد رسمی طلاق در جهت ثبت و اجرای صییغه طلاق، با سلب حق عزل وکیل و ضم وکيل دیگر و نصب امین و سلب اقدام موازی و وکالت الکترونیک و..

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تنظیم متن تخصصی وجامع و کامل در این محال نمی گنجد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، با هزینه ای مختصر متن آن توسط وکیل دادگستری تنظیم میشود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

کتابهای دکتر کاتوزیان و حقوق خانواده دکتر صفایی