مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن وکالتنامه بلاعزل

سلام من وکالت بلاعزل از همسرم گرفتم و حق طلاق را به من داد اما در دفترخانه عقد خارج لازمی صورت نگرفته است . من درخواست طلاق دادم اما همسرم بخاط اینکه عقد خارج لازمی صورت نگرفته میخواد باطل کنه. دادگاه طلاقم برگزار شد اما چون اعتراض کرده قاضی گفته باید تکلیف پرونده باطل شدن روشن بشه دادگاه باطل کردن شهریور ماه است.سوالاتی که پیش اومده ایا میتوانند بلاعزل رو باطل کنند ؟؟ و اینکه باز امکانش هست که جلسه طولانتر بشه و قاضی حکم نده ؟؟ من برای اینکه باطل نکنند چه دفاعی باید در جلسه دادگاه انجام بدم؟سردفتر دار حاضر به همکاری نیست و در دادگاه حاضر نمیشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست ، دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

یک وکیل

سلام بله می‌تونه باطل کنه وکالت عقد جایز هست .دفاع شود بصورت شفاهی عقد خارج لازم مطرح شد اطلاع ر چند در وکالت‌نامه بصورت کتبی ذکر نشده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اینکه عقد خارج لازمی واقع نشده اثباتش با همسر شماست اصل بر وقوع عقد خارج لازم است عقد خارج لازم می تواند کتبی یا شفاهی باشد مثلا فروش یک عدد خودکار

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه