مشاوره حقوقی رایگان - درگیری و کندن گوش

سلام وقت بخیر خیلی ممنون از برنامه خوبتوند
بنده در یک شب با پدرم درگیر لفظی شدیم پدرم زنگ زد به کمپ منو ببرن از کمپ 4 تا قول منو به زور برن سمت ماشین من دادو قال میکردم که نبرن مردمم تماشا میکردن تواین اوضاع من گوش یکی ازاین قولا رو گاز گرفتم و گوشش کنده شد میتونه شکایت کنه یا من به قصد ادم ربایی شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت بشه با قصد دفاع از خود گاز گرفته اید در این صورت مشکلی پیش نمیاد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ایشان می توانند بابت ضرب وجرح عمدی از شما شکایت کنند شما چون به دستور پدر به کمپ انتقال یافته اید جرم ادم ربایی صدق نمی کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است مگر در قالب دفاع مشروع باشد
موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله حق دارد شکایت کند ولی شما امکان شکایت ندارید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مورد شما ادم ربایی نبوده ولی ان شخص میتواند بابت گوش دیه مطالبه کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله قابل شکایت است . و دیه تعلق میگیرد.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بله حق شکایت برای ایشان محفوظ است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع آدم ربایی محسوب نشده و شخص میتواند دیه ی خود را از شما دریافت کند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ایشان میتواند شکایت نماید و شما باید دیه آسیب را
پرداخت نمایید

و جرم آدم ربایی هم نمیباشد

یک وکیل :

بله قابل شکایت و پیگیری می باشذ

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
بله آن شخص میتواند شکایت کند و مطالبه دیه کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

آدم ربایی خیر ولی از باب ضرب و جرح امکان شکایت وجود دارد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، امکان شکایت دارد و به پرداخت دیه محکوم میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
آدم ربایی مصداق ندارد
ایشان می تواند در خصوص ضرب و جرح عمدی از شما شکایت کند و می توانید در صورت اثبات دفاع مشروع قصاص و تعزیر ندارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

آدم ربایی صدق نمی کند
کندن گدش قابل شکایت است ودیه تعلق می گیرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
همه مردم مي توانند از يكديگر شكايت نمايند
دفاع مشروع نيست و عمل شما مجرمانه است و بزه ارتكابي جرم است
آدم ربايي نيز مصداق ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون به دستور پدر به کمپ انتقال یافته اید جرم ادم ربایی نیست و بابت صدمه بدنی هم مصدوم میتواند شکایت کند

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بله می تواند شکایت کند چون دفاع شما متناسب نبوده . شکایت شما هم به جایی نمی رسه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای احراز هر جرمی اثبات سونیت مرتکب ضروری است و به نظر جرمی مرتکب نشده اند .

یک وکیل

سلام می‌تونه شکایت کنه بابت جرح عمدی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شما که نمی توانید آدم ربایی شکایت کنید چونکه حکم داشته اند، ولی ایشان می تواند دیه گوش را از شما بگیرد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله درصورت طرح شکایت محکوم به پرداخت دیه می کردید ولیکن جرم آدم ربایی محقق نگشته و شکایت شما رد می گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما به قصد ادم ربایی شکایت کن و همسایه ها را هم شاهد بگیر اگر معتاد نباشی مشکل حله اما اگر معتاد باشی باید دیه گوش ان نفر را بدهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بله ایشان میتواند شکایت ضرب و جرح عمدی مطرح کنند و دیه بگیرند.