مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران کسی بینی منو به عمد زده آیا مگر میشود دیه را قسط بندی کنند آیا من میتوانم اعتراض کنم برای طرف زندان هم نبریدن لطفا راهنماییم کنید ممنونم از شما آیا حق اعتراض دارم یا نه؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

با تشکر از شما اگر باز اعتراضم را قبول نکردن آیا میتوانم به دیوان عالی کشور ارجاع بدم

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر اعسار طرف ثابت بشود بله قابل قسط بندی است .
و اگر دعوا در ملا عام نبوده و نظم عمومی را به هم نزده زندان ندارد در غیر این صورت می تواند زندان هم داشته باشد....

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام اگر دادگاه ضمن پرداخت دیه حبس هم داده باشد محکوم علیه باید رضایت شما را جلب کند ودراینجاست که شما میتوتنید کل دیه را یکجا بخواهید و یا به کمتر رضایت بدهید ، درصورت دادن اعسار شما باید اموال وی را معرفی و اثبات کنید معسر نیست ، هرچند الان هم اگر ماشین یا حساب بانکی دارد شما میتوانید توقیف کنید

پرسشگر :

با تشکر از همه شما وکلای محترم بله دعوا تو ملا عام بوده ایشان ماشین نیز دارند ولی قبل از حکم دادگاه به نام پدرشون زدن خودشونم بدلکار سینما هستند ولی تو دادگاه ادعا کردن بیکاره من چگونه میتوانم به حقم برسم در ثانی ایشون یه پسر 25 ساله هستن و بنده یه زن

پرسشگر :

و اینکه صورت و بدنم نیز کبودی داشته که پزشک قانونی تایید کرده

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

درصورتی که اعسارداده باشد بایدشما تمکن مالی ویرابه اطلاع دادگاه برسانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری میتوانید نسبت به اعسار اعتراض کنید اموالی وجود دارد از محکوم علیه توقیف نمایید