مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق خودرو

سلام. من چند روز پیش یک پراید مدل87 خریدم بردم برای تعویض پلاک میگن ماشین دو تیکس کارشناسی هم بردم تایید کرده..آیا میتونم ماشینو پس بدم و معامله رو فسخ کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
امکان فسخ معامله وجود دارد . ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر فسخ برای فروشنده ارسال و سپس دادخواست تأیید فسخ دهید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول اظهارنامه دهید و بعد دادخواست فسخ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید

یک وکیل :

با سلام بله امکان پذیر است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت ذکر بدون عیب بودن خودرو بله به استناد خیار عیب امکان فسخ معامله می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قرارداد قابل فسخ میباشد
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد اقامه نمایید

و سپس باید دادخواست اعلام تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن معامله و خسارات به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
ابتدا دادخواست تأمین دلیل با جلب نظر کارشناس بدهید اگر کارشناس تأیید کرد اظهارنامه مبنی بر فسخ معامله ارسال کنید و اگر حاضر به فسخ نشد دادخواست تنفیذ فسخ معامله بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان فسخ معامله واسترداد ثمن وخسارات وارده وجود دارد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام در صورت عدم اطلاع در زمان خرید بله

یک وکیل :

بله ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست فسخ

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اول اظهارنامه فسخ بده بهش بعد دادخواست تایید فسخ بده به دادگاه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه دهید و بعد دادخواست تایید فسخ و استرداد ثمن مطرح نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

سلام گواهی این قضیه را بگیرید و معامله را فسخ کنید