مشاوره حقوقی رایگان - دو تکه بودن بدنه خودرو

سلام وقت بخیر ماشینی خریدم امروز برای تعویض پلاک رفتم و گفتن ماشین دوتکه هست و تعویض پلاک نمیشه. حالا چه کنم. اگر طرف مقابل قبول به فسخ معامله نکنه چه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را به فروشنده اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ و استرداد ثمن قرارداد بدهید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید قولنامه شما مورد بررسی قرار گیرد که آیا خیارات قانونی ساقط شده یا خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با راهور در میان بگذارید تا دقیقتر بررسی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست فسخ به جهت عیب مبیع بدهید البته باید به فوریت اقدام نمایید..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بلافاصله ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ بیع به علت خیار تدلیس و عیب و غبن برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید تا تمام معایب خودرو توسط کارشناس معلوم گردد

و بعد باید دادخواست اعلام تنفیذ فسخ ذلیع به علت خیار عیب و تدلیس و غبن را به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام طرف مقابل نمی تواند قبول نکند اگر شما قصد فسخ کردن داشته باشید