مشاوره حقوقی رایگان - ماشین دو تیکه

سلام من دوسال پیش پراید 95 به قیمت 30 میلون تومان از بنگاه خریداری کردم بعد بنگاه دار گفت عقب ماشین عوض شده ..گفتم که مشکل قانونی نداره میشه تعویض پلاک کرد گفت بله من تو این مدت تعویض پلاک انجام ندادم وبعد 2سال از خرید رفتم برا تعویض پلاک گفتن ماشین دو تیکه است و قابل نقل و انتقال نیست
ایا من میتوان از بنگاه دار شکایت کنم و اگر شکایت کنم و فسخ معامله انجام شد قیمت بروز حساب میشود ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه زمان زیادی گذشته امکان فسخ قرارداد وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما از عیب مطلع بودید که هیچ در غیر این صورت اظهارنامه برای طرف بفرستید و بعد میتوانید معامله را فسخ کنید و یا درخواست ارش کنید که میزان ارش هم قاضی تعیین میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه زمان زیادی گذشته امکان فسخ قرارداد وجود ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

استفاده از حق فسخ بستگی به زمان اطلاع دارد و فوری است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه زمان زیادی گذشته امکان فسخ قرارداد وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان فسخ وجود ندارد. چون شما از عیب خودرو ، علم و اطلاع داشته اید مگر ..

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به علم به موضوع امکان فسخ نخواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

استفاده از حق فسخ بستگی به زمان اطلاع دارد و فوری است.