مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو دو تیکه

سلام
بنده سال ٩٤ یه سمند خریده ام که همان موقع تعویض پلاک وسند به نام بنده زده شد ولی الان که برای فروش بردم کارشناسی معلوم شد خودرو دوتیکه بوده که بنده نگفته بودند حالا که حدود٧ سال از ان گذشته بنده میتوانم شکایت کنم
واینکه اگر شکایت کنم به قیمت روز حساب میشه یا قیمت خرید
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید در زمان معامله شما این ایراد را داشته می توانید خسارت خود را دریافت کنید.
در صورت طرح دعوا موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و تشخیص اینکه در چه سالی اتفاق افتاده با کارشناس رسمی دادگستری است.

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر بله با خیار عیب امکان فسخ هست یا با توافق فروشنده میتوانید( ارش )خسارت بگیرید به قیمت روز حساب میشود به شرطی که جهل خودتون رو اثبات کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام اگر پس از ارجاع به کارشناس ثابت شود خودرو در زمان خرید آن به ترتیبی که گفتید معیوب بوده است می توانید جهت مطالبه ما به التفاوت به قیمت زمان خرید خودرو اقدام کنید. عجالتاً مراتب را هر چه سریعتر طی اظهارنامه ای به اطلاع فروشنده برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه نامه ارسال نمایید و سپس دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس
، زمان ایجاد عیب خودرو مشخص گردد
و بعد دادخواست تنفیذ فسخ بیع خودرو و را مطرح نمایید
و

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام
اگر بتوانید اثبات کنید که در زمان معامله خودرو معیوب بوده و شما هیچ اطلاعی نداشتید میتوانید تفاوت قیمت سالم و معیوب را بگیرید که البته راحت نیست بنابراین سریع یک اظهارنامه نامه ارسال م موضوع عیب را به فروشنده اطلاع دهید و سپس دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس زمان عیب خودرو را مشخص نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

فسخ قرارداد به جهت عیب باید به فوریت انجام شود....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تعویض پلاک نمی‌شود در این حالت خیر به قیمت روز محاسبه نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا باید بتوانید ثابت کنید که این مشکل در زمان مالکیت ایشان یعنی در هفت سال گذشته اتفاق افتاده در آن صورت میتواند معامله را فسخ نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع شود تا بررسی شود .
اگر تشخیص به نفه شما بود به عنوان خیار غبن یا عیب اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما می توانید یا معامله را فسخ کنید یا ارش بگیرید گه همان ما به تفاوت مال سالم با معیوب است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تحت شرایطی فسخ و مابه التفادت خودرو سالم و معیوب

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بتوانید اثبات کنید که در زمان معامله خودرو معیوب بوده و شما هیچ اطلاعی نداشتید می توانید اقدام نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حق تعقيب كيفري و شكايت شما محفوظ است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول تامین دلیل کنید اگر مشخص شده در زمان تصرف فروشنده این اتفاق افتاده میتوانید مطالبه ارش کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام مدارک ومستندات شما نیازمند بررسی است