مشاوره حقوقی رایگان - درمورد دوتیکه بودن ماشین

باسلام. من یه سال پیش از یکی اقوامم ماشین خریدم امروز رفتم تعویض پلاک. تا ماشین دوتیکه هست وتعویض نمیشه. راهش چیه چیکار باید کنم. 1سال گذشته. میتونم از طرفم شکایت کنم تو قول نامه بعنوان دورنگ خریدم. ولی نوشتم مشکل قانونی با فروشنده هست.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
بنظر تدلیس انجام شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا کارشناس تمام معایب خودرو را تعیین نماید
و سپس برای فروشنده اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست تنفیذ فسخ بیع به علت خیار تدلیس و غبن و استرداد ثمن معامله را به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و در دادگاه اعلام نمایید که جدیدا متوجه شده اید که خودرو دو تکه است
و میتوانید معامله را فسخ ننمایید و
دادخواست مطالبه خسارات را
مطرح نمایید