مشاوره حقوقی رایگان - ماشین دو تیکه

سلام خسته نباشین. ما دو هفته پیش ماشین از سایت درج آگهی تهران خریدیم پسندمون بود معامله انجام گرفت فردای ان روز رفتیم تعویض پلاک گفتن ماشین دوتیکه هس حالا به فروشنده میگیم قبول نمیکنه خودشون هم اومدن تعویض پلاک برای اینکه اگاهی ماشین رو نخوابونه سریع ماشین رو از تعویض پلاک بردن بیرون ایا اگه ماشکایت کنیم به پولمون و نتیجه میرسیم ممنون میشم از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
دادخواست فسخ معامله به استناد خیارعیب مطرح نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اظهارنامه جهت فسخ مبایعه نامه و سپس دادخواست تایید فسخ و مطالبه اصل مبلغ و خسارت را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
معامله قابل فسخ است
شما باید بلافاصله اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد باید دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بیع و استرداد ثمن را به علت خیار عیب و تدلیس به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و ..

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر حق فسخ در معامله باشد به جهت عیب‌ پنهان می توانید تقاضای فسخ معامله را بنمایید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام باید معامله را سریعا فسخ کنید و دادخواست تایید فسخ مطرح نمایید به همراه مطالبه غرامات و ثمن معامله

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام دعوی فسخ معامله را در دادگاه حقوقی مطرح و مطالبه ثمن پرداختی و خسارت وارده را بنمایید