مشاوره حقوقی رایگان - ماشین دو تکه

سلام من یک ماشین پژومدل 84 ازیک خانم خریداری کردم به شرط تعویض پلاک که بعدازدوماه به من وکالت دادن. که وقتی رفتم برای تعویض پلاک بهم گفتن ماشین دوتکه هست . از اون روز هرچه من میگم مشکل من حل کنید همش وعده امروز فردا میدادن تا که دوروز پیش گفتن برو با قانون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به عیوب خودرو ابتدا از طریق کارشناس رسمی دادگستری و با اخذ تامین دلیل دوتیکه بودن خودرو احراز و سپس می توانید نسبت به فسخ معامله اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با توجه به عیوب خودرو ابتدا از طریق کارشناس رسمی دادگستری و با اخذ تامین دلیل دوتیکه بودن خودرو احراز و سپس می توانید نسبت به فسخ معامله اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق تامین دلیل و نظر کارشناس دو تیکه بودن محرز و نسبت به فسخ معامله میتوانید اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید معامله را فسخ یا تقاضای ارش کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا یک اظهار نامه مبنی بر فسخ خودرو ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن بیع را اقامه نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به فسخ معامله اقدام نمایید و دادخواست مطالبه ثمن مطرح کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نسبت به فسخ معامله اقدام نمایید و دادخواست مطالبه ثمن مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فسخ کنید از طریق مراجع قضایی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا اقدام به فسخ معامله و سپس دادخواست مطالبه ثمن را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نسبت به فسخ معامله اقدام نمایید و دادخواست مطالبه ثمن مطرح کنید