مشاوره حقوقی رایگان - فسخ ماشین دو تیکه

سلام خسته نباشید. بنده یک خودروی پژو خریداری کردم که توی بیست روز متوجه دوتیکه بودن ماشین شدم. شکایت کردم کارشناسی دادگستری هم تایید کرده و اظهارنامه هم فرستادم و بعد دادخواست بر تایید فسخ معامله کردم الان فروشنده زنگ زده میگه ماشین رو بیار پول خودتو بدم ینی ضرر زیان فسخ و هزینه های دادرسی رو نمیده. میگه فقط پول ماشین رو میدم
آیا من نمیتونم ازشون ضررزیان و هزینه هام رو بگیرم چقدر طول می‌کشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت رسیدگی قضایی زمانبر خواهد بود در صورتیکه مسالمت‌آمیز حل نمایید زودتر به حقوق خود دست خواهید یافت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت مطالبه تمامی خسارات قانونی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید هزینه دادرسی را مطالبه نمایید ولی بهتر است که
خودرو را مسترد نمایید
و ثمن معامله را بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله شما میتوانید هزینه دادرسی را مطالبه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید هزینه دادرسی را مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه رسیدگی در دادگاه زمانبر است بهتر است دوستان حل و فصل کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زمانبر است .مصالحه در هر صورت در صورت اطمینان بهتر است.