مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ ساختمان و گذاشتن وسیله در مشاعات ساختمان

سلام.
مدیر ساختمان و ساکن در ساختمانی 8 واحدی هستم یکی از واحدها شارژ ماهانه اش را پرداخت نمیکند و در راه پله ها و پشت بام هم وسایل اضافه و زباله اش را گذاشته بطوری که اگر همسایه های دیگر بخواهند از راه پله تردد کنند برایشان مشکل ایجاد میشود. برای خودداری از پرداخت شارژ به شورای حل اختلاف شکایت کردم که تا حالا نتیجه مثبتی نداشته و فعلا 2میلیون تومان بدهکار است. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای شارژ میتوانید دادخواشت مطالبه وجه دهید و در مورد زباله ها نیز میتوانید تحت عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید علت اینکه شما می فرمایید نتیجه ای نداشته است را بررسی کنیم اما شما می توانید یک وکیل اختیار کنید و حق الوکاله را تمام همسایگان با هم بپردازند و شکایت شما را پیگیری کنند تمام وسایل می‌بایست از آنجا برداشته شود و حساب شخص توقیف شود و.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت شارژ ساختمان بدوا اظهارنامه ارسال کنید و اگر پرداخت نکرد می توانید دادخواست بدهید.
بابت مزاحمت ملکی نیز می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.
می توانید از وسایلی که در مشاعات گذاشته فیلم و عکس بگیرید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما که مدیر ساختمان هستید باید قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی آن را داشته بتشی و کامل بخونی

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام درود،ابتدا ازطریق شورای حل اختلاف،درخواست تامین دلیل برای وضعیت راه پله بدهید،سپس علیه همسایه موردنظر دادخواست مزاحمت واستفاده غیرمجاز از مشاعات طرح نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدیر ساختمان اول اظهار نامه بابت هزینه های پرداختی میدهد و اگر بازهم پرداخت نکرد میتوانید خدمات عمومی مثل آب و گاز مشترک را برای ایشان مسدود کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید از طریق اجرای ثبت یا شورای حل اختلاف اقرام کنید اگر حکم قطعی شده نسبت به توقیف اموالش اقدام کنیدبرای مزاحمت تامین دلیل بدهید همراه با شهادت شهود شکایت مزاحمت را مطرح بفرمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت تحت عنوان مزاحمت با تامین دلیل و شهادت شهود.پس از قطعی شدن حکم درخواست توقیف اموال نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اظهارنامه بهش بده اگر پرداخت نکرد دادخواست بده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هم برای شارژ تحت عنوان مطالبه وجه شارژ ساختمان و هم برای وسایل اضافی مشاعات تحت عنوان مزاحمت و ممانعت از حق و برای زباله ها تحت عنوان اقدام علیه بهداشت عمومی پیگیری نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا صورتجلسه نمایید تا توسط سایر مالکان امضا بشود
و سپس اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد در شورای حل اختلاف درخواست قطع خدمات را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید و از باب مزاحمت نیز به استناد استشهادیه و تامین دلیل شکایت نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام؛؛؛

چنانچه مستاجر از پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان خودداری کند صاحب ملک ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند از ودیعه (پول پیش) او این هزینه‌‌‌‌‌‌‌ها را پرداخت نماید. برای مثال اگر صاحب ملک هزینه قبوض برق، آب و… خود را پرداخت نکند مالک ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند با کسر مبلغ ودیعه این قبوض را پرداخت کند.