مشاوره حقوقی رایگان - اعلام بدهکاری یکی از مالکین آپارتمان با ذکر نام در تابلو اعلانات

آیا اعلان نام همسایه ای که شارژش را بدهکار است در تابلو اعلانات در معرض دید ورود و خروج همه ساکنین و مهمان ها جهت بی آبرو کردن همسایه آیا قانونی است؟ اگر جواب خیر است آیا قانونی جهت منع مدیر آپارتمان از اینکار وجود دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به عرف ساختمان دارد. مدیر ساختمان هم میتواند شخصا به ان فرد مورد نظر اعلام کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام همه ساکنین آپارتمان موظف به پرداخت شارژآپارتمان می باشنداینکه شخصی شارژراپرداخت ننماییدواسمش درتابلواعلانات ذکرگرددسبب بی آبرویی شخص نمیگردد،

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر می توانید تحت عنوان توهین عملی شکایت نمایید قانون در خصوص عدم پرداخت شارژ تعیین تکلیف نموده که مدیرباید از ان طریق عمل کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این کار جرم نیست مرسوم است در تمام ساختمانها باید پرداخت کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خیر.با توافق اکثریت مالکان امکان منع مدیر میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این اقدام قانونا میتواند مصداق توهین عملی باشد اما باید دید در عرف ساختمان این عمل رواج دارد یا خیر در صورت پاسخ مثبت شکایت بی نتیجه است و بهتر است سازش کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای اینکه عملی جرم محسوب بشه باید در قوانین جرم انگاری شده باشد. چنین موردی در قانون جرم انگاری نشده و بعیده که بشه اون رو توهین محسوب کرد.
عرفا در اکثر ساختمان ها چنین موضوعی را عمومی اعلام می کنند.
می توانید با مذاکره مشکل را حل کنید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با توجه به عدم جرم انگاری و عدم تطابق با جرائم موضوعه قوانین کیفری و تفسیر مضیق قوانین کیفری چنین عملی جرم نمیباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مصداق بی آبرویی نیست ؛ چرا که فلسفه و نفس تابلو اعلانات با خبر شدن و اطلاع سایر ساکنین و مالکین است و برای بی آبرویی نیست . از سوی دیگر ساکن بدهکار بایستی برای خود را بپردازد و اوست که مسبب چتین فعلی است .