مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان و و قانون تملک آپارتمان ها

سلام. وقت بخیر
1_ ساختمانی 4 طبقه 5 واحدی آیا واحد همکف می‌تواند حق آسانسور و برق سه فاز و مشاعات را ندهد و حتی حق تمیزکاری را نصفه پرداخت کند ؟
2_ آیا سهم پرداخت آب مشترک را قانون گفته نفراتی باشه ؟
3- قرار دادن جا کفشی و کفش در جلوی درب اپارتمان آن هم طبقه همکف که معبر ورودی هست و حتی در رویت و درگیر درب ورودی به ساختمان است مجاز هست یا خیر ؟
4_چون شارژ هم پرداخت نمیشه و اگر پرداخت بشه باز هم همکف نصف بقیه باید شارژ بدهد یا مساوی؟ با تشکر از صبوری شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به موافقت سایرین دارد وگرنه کاملا باید تأدیه گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز باید طبق توافق همسایه ها و ساکنین و هیات مدیره مجتمع باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
بستگی به توافق اکثریت مالکان دارد
مساوی
امکان اقامه دعوا بر علیه ایشان وجود خواهد داشت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شارژ به نسبت مساپیست و هزینه های عمرانی را هم باید پرداخت کنند
جاکفشی هم مجاز نیست و میتوانید شکایت مزاحمت مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
قانون چیزی نگفته بستگی به مصوبه مجمع عمومی ساختمان دارد
اگر همه طبقات گذاشته باشند مجاز است
4 نامفهوم است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شارژ با صلاحدید مدیر ساختمان و توافق ساکنین بر اساس متراژ یا تعداد واحدها قابل مطالبه است به علت همکف بودن نصف نمی سود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبقه اول نیز مکلف به پرداخت هزینه‌های مربوط به آسانسور است.

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

سلام خدمت کاربر گرامی
طبقه همکف هم مکلف به پرداخت حق شارژ به میزان سایر طبقات می باشد هر چند از اسانسور و... استفاده نکند. قرار دادن جاکفشی و... هم در مشاعات ممنوع است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص آسانسور همه واحدها باید به صورت مساوی پرداخت کنند.
مگر اینکه خلاف آن توافق شده باشد.
آب در عرف معمولاً نفری حساب می شود
کسی حق گذاشتن کفش ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این موارد با توافق همه مالکان ساختمان انجام میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است که اینگونه مسائل مسالمت آمیز حل و فصل شود

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام سوالتان طولانیست از مشاوره استفاده کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

1- خیر
2- خی متراژ واحد ملاک است لیکن توافق مالکین نیز ملاک عمل است
3- هر گونه تصرف در مشاعات می بایست با توافق مالکین باشد . در حالت طبیعی خیر
4-مساوی، لیکن توافق مالکین نیز ملاک عمل است