مشاوره حقوقی رایگان - املاک - مالک مستاجری مغازه

با سلام. مالک مغازه هستم با مستاجری در محل مشاور املاک ایشان قرارداد اجاره تنظیم نمودم کرایه شش ماه اول فی المجلس و کرایه 6 ماهه دوم طی یک فقره چک داده شود . زمان اجاره و تخلیه 1400/08/01 الی 1401/08/01 میزان اجاره 12 ماه جمعا، 144 میلیون تومان می باشد نحوه پرداخت 72 میلیون تومان نقدی و 72 میلیون تومان باقی مانده طی یک فقره چک به سررسید شش ماهه دوم . مغازه در تاریخ قرارداد تحویل و برحسب رفاقت و دوستی در نحوه پرداخت یک ماه مهلت جهت تعمیرات لازم به مستاجر داده شد . در تاریخ 2 /11 /1400 نسبت به عدم ایفای تعهد " در نحوه پرداخت اجاره بها " سوی ایشان اظهارنامه ارسال نمودم و در دو نوبت قبل از ارسال اظهارنامه با دو نفر معتمد محلی به درب منزل ایشان مراجعه و درخواست وجه اجاره و فسخ قرارداد و تخلیه مورد اجاره کردم لیکن مستاجر در تمام این مدت اهمال نموده و مغازه را در ید گرفتند. و از پرداخت اجاره بها و تخلیه ملک و حتی فسخ قرارداد ، استنکاف می‌نمایند. راهنمایی بفرمائید چیکار کنم و چنانچه برای شما مقدور است استدعا دارم نسبت به دریافت اجاره یکساله و سایر هزینه‌های دادرسی و تخلیه ملک و فسخ قرارداد اجاره یا هر عنوان دیگری که وکلای محترم دادگاه صلاح می دانند در حق اینجانب متن شکایت تنظیم و ارسال نمایند . در ضمن هزینه حق التحریر قبلاً اعلام بفرمایید پرداخت نمایم . و در صورت پاسخ به این درخواست، با ارسال پیام کوتاه بنده را مطلع فرمائید کمال تشکر دارم.
ممنونم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با در دست داشتن دلایل و مستندات درخواست تخلیه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هرگونه اظهار نظر مستلزم بررسی دقیق اسناد شماست