مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت اجاره

سلام
در صورتی که سفته ضمانت مستاجر جهت اجاره بها و خسارات را بعلت عدم پرداخت دوماه اجاره بهایش توسط موجر به اجرا و دادخواست گذارده شود آیا مستاجر میتواند شکایت خیانت در امانت کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام اگر عدم انجام تعهد مستاجر اثبات گردد خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر

وای شما باید دادخواست مطالبه فقط دو ماه اجاره بها معوقه را نمایید و نه تمام مبلغ سفته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مستاجر می تواند دادخواست استرداد لاشه چک بدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سفته اگر برای ضمانت اجاره‌بها بوده است و مستأجر اقدام به پرداخت اجاره‌بها نکند طبیعتاً وی نمی‌تواند خیانت در امانت شکایت کند.

الناز هوشیارزاده

سرکار خانم الناز هوشیارزاده :

خیر سفته بابت تضمین داده شده است نه امانت
در پرونده حقوقی دفاع کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
چون به دلیل عدم ایفای تعهدات مستأجر بوده خیانت در امانت نیست .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید قرارداد بررسی و مطالعه شود

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه مستاجر اجاره اش را پرداخت نکرده موجر با قرارداد اجاره می تواند مطالبه اجاره را بکند و نیازی به اجرا گذاشتن سفته ضمانتی نیست.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.vakil@gmail.com
amirizadeh.blogsky.com

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام
کاربر گرامی در صورت تحقق شروط ضمانت خیر حتی در صورت طرح شکایت منع تعقیب صادر می گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیلنت در امانت که خیر ولی اگر بیش از طلب واقعی مطالبه شود، با احراز سو نیت، تحصیل مال از طریق نامشروع است

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

چنانچه درقرارداد شرط اجرا باشد میتوانید اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خیر چون بابت ضمانت اجاره بها ارایه شده که پرداخت نگردیده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر به اندازه مبلغی بیشتر از آنچه که مستاجر بدهکار است واخواست کند بلع

یک وکیل :

با سلام
موضوع خیانت در امانت نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد چنانچه به میزان اجور معوقه باشد خیر

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
خیر.با توجه به مفاد قرارداد اگر سفته بابت تضمین پرداخت اجاره بها توسط مستأجر بوده و مستأجر به این تعهد عمل نکرده نمی‌تواند تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کیفری مطرح کند.اما باز هم موضوع نیازمند بررسی بیشتر مفاد قرارداد می‌باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر به دلیل عدم سو نیت