مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک قولنامه ای جهت مهریه

سلام وقت بخیر یه ملک قولنامه ای دارم هیچ جا ثبت نیست خانمم رفته مهریه رو اجرا گذاشته ایا میتونه ملک رو توقیف کنه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتواند مالکیت شما را ثابت کند بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر منزلی باشد که در آن زندگی می کنید مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.
در غیر این صورت زوجه می تواند توقیف کند که چون جایی ثبت نشده از طریق اجرای ثبت قابل توقیف نیست مگر اینکه از طریق دادگاه اقدام کنه

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بله اگر قولنامه را ارائه دهد یا به طریقی متوجه شوند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر بتوانند ثابت کنند که در تصرف شما هست میتوانند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در اجرای ثبت محرز شود که شما مالک ملک هستید امکان توقیف وجود خواهد داشت

و اگر توقیف شد شما مبایعه‌نامه صوری به تاریخ قبل از توقیف تتظیم نمایید و مالک جدید ، درخواست رفع توقیف را نماید

اگر ملک شما ، خانه مسکونی باشد جز مستثنیات است و قابل توقیف نیست