مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک قولنامه ای برای مطالبه مهریه

می‌خوام مهریه ام رو به اجرا بزارم همسرم یک ملک قولنامه ای داره میتونم توقیفش کنم ؟و اینکه اموال قولنامه ای رو میشه اثبات کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است منتهی باید دید جز مستثنیات دین است یا خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر آدرس آن را بلدید بله منتها از طریق دادگاه میشه توقیف کرد این مورد را نه ثبت

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله امکانش هست از طریق ماده 101 قانون اجرای احکام مدنی مصوب 1356 و برای انجام این کار باید لایحه ای به شعبه اجرا ارسال بفرمایید و سپس نوبت بگیرید و دستور توقیف ملک را به محکوم علیه ابلاغ بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر منزل باشد و در آن ساکن باشد مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.
املاک قولنامه در صورت اثبات قابل توقیف است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی دال بر مالکیت ایشان دارید میتوانید درخواست توقیف آن را بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بتوانید ثابت کنید که ملک متعلق به همسرتان است قابل توقیف است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی املاک قولنامه ای که جزو مستثنیات دین نباشد نیز قابلیت توقیف دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یک خانه جز مستثنیات محسوب میشود و قابل توقیف نیست البته اگر زوجین در آن خانه زندگی نمایند