مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سند

با سلام
حدود یک ساله همسر بنده برا مهریه منزل بنده رو توقیف کرده و پا پیش نمی‌ذاره برا مهریه و کلا جوابگو نیست
کل دارایی بنده 2/5دانگ منزل 90 متری بیشتر نیست برای آزاد کردن سند و اثبات اینکه مستثنیات دین چکار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.به اجرای ثبت یادادگاهی که توقیف کرده مراجعه واعلام کنیدمستثنیات دین است ودرخواست رفع توقیف کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درخواست مستثنیات دین دهید تا از توقیف خارج شود

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اعلام کنید که مستثنیات دین است.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام باید لایحه به اداره ثبت بدهید و تمام شرایط را توضیح دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست مستثنیات دین دهید تا از توقیف خارج شود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

به اجرای احکام یا اجرای ثبتی که توقیف را انجام داده مراجعه و مراتب اعتراض کتبی خود را در حالت اول از دفتر خدمات قضائي و در دومی حضورا برسانید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر از طریق ثبت اسناد توقیف نموده به رئیس ثبت اسناد درخواست خود را مبنی بر مستثنائات دین و طرف توقیف از آن تقدیم نمایید. اگر هم از طریق دادگاه این توقیف انجام شده همان تقاضا را به دادگاه ارائه دهید