مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به اجراییه ثبتی و تقاضای اعسار

سلام بنده یه اپارتمان کف قیمت بازار دارم پانزده سال ساخت و پارس مدل 95 و در ان سکونت دارم ماشینم اسنپ هست و امرار معاش میکنم ایا اپارتمانم مستثنیات دین میشه کارمندم با 15سال سابقه هر دو اجراییه ثبتی خورده و توقیفه مهلت اعتراض به اجراییه چقدره و مدارک لازم جهت اعتراض به اجراییه ثبتی و تقاضای اعسار چی هست ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تقاضای اعسار از طریق دادگاه انجام می شود .
یک منزل مسکونی که در آن سکونت دارید مستثنیات دین است ولی اتومبیل شما خیر .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منزل جزو مستثنیات می باشد ولی خودرو متاسفانه خیر زیرا ممر درآمد شما غالبا از آن نیست
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر درخواست مشاوره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله آپارتمان حز مستثنیات محسوب میشود
و خودرو اگر اثبات گردد که وسیله امرار معاش است جز مستثنیات محسوب می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که چنین است ماشین قابل توقیف نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

آپارتمان حز مستثنیات محسوب می شود.
خودرو اگر اثبات گردد که وسیله امرار معاش است جز مستثنیات محسوب می‌شود و الا چون ممر درآمد شما نیست قابل توقیف خواهد بود

تقاضای اعسار از طریق دادگاه انجام می شود .

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

به توقیف اموالتون به جهت شمول مستثنیات دین
در اداره ثبت اعتراض کنید رسیدگی میشه.
اعسار به معنی عدم توانایی فرد در پرداخت بدهی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در اولین فرصت اعتراض کنید
منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود و با توجه به توضیحات ارائه شده واحد شما مستثنیات دین محسوب می شود و می توانید درخواست رفع توقیف بدهید.
ماشین نیز چون وسیله امرار معاش است می توانید با ارائه مدارک و مستندات درخواست بدهید.
البته توجه داشته باشید چون ما کند هستید خودرو مستثنیات دین محسوب نمی شود ولی شما با ارائه مدارک آیند اعلام کنید با حقوق کارمندی نمی توان امرار معاش کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک منزل مسکونی که در آن سکونت دارید مستثنیات دین است ولی اتومبیل شما خیر .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله یک خانه به شرط سکونت فی الحال که در شان زوج در شرایط اعسار باشد و ماشین که وسیله معاش باشد از مستثنیات دین است از طریق اجرای ثبت با ارائه مستندات درخواست رفع توقیف کنید.