مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

سلام بنده یک ساختمان 2 طبق دارم کارمند بانک هستم چون که بانک به پرسنلش وام مسکن میده و باید 6 دانگ ساختمان به نام‌ خودم می بود به این‌ خاطر زمین این ساختمان را پدرم به من داده قولنامه نوشتیم و من سند گرفتم قولنامه قبلی به نام پدرم بود به خاطر گرفتن وام 2 طبقه ساختمان را درست کردم طبقه اول پدر و مادرم سکونت دارند و در طبقه دوم من و همسرم و الان همسرم رفته به جهت گرفتن مهریه ساختمان را توقیف کرده آیا می‌شود به جهت اینکه در طبقه اول پدر و مادرم زندگی می کنند رفع توقیف کرد

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام ... نه متاسفانه . فقط یک طبقه از منزل یا آپارتمان مسکونی میتونه جزو مستثنیات دین تلقی بشه و اونهم شرایطی داره منجمله این که شما خودتون دراون طبقه سکونت داشته باشین و سکونت پدر و مادرتون دلیل قانونی برای رفع توقیف نیست!

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ادعای خود را با ارائه ادله محکم اثبات نمایید و لایحه دفاعیه محکم تنظیم نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید این موضوع در دادگاه اثبات شود