مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تایید مستثنیات برای خانه قبل از تسویه رهن بانک

با سلام. همسرم منزل مسکونی بنده را که یک آپارتمان 70 متری و در رهن بانک است را برای وصول مهریه توقیف نموده است. واحد اجرای ثبت تسویه رهن بانک را شرط رفع توقیف اعلام کرد و لایحه رفع بانک را نپذیرفت. میخواستم بپرسم آیا امکان این وجود دارد که اداره ثبت ابتدا مستثنی بودن منزل را تایید نمایند و در پرونده ثبتی ضمیمه کنند و من هر موقع که استطاعت مالی پیدا کردم اقدام به تسویه رهن و رفع توقیف نمایم.؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

رفع توقیف ملک مستثنیات دین مهریه مستثنیات دین