مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک برای مهریه

سلام
بنده چندسال پیش یک باب خانه مسکونی خریدم
دوماه پیش آن را به نام پدرم انتقال مالکیت دادم
اکنون خانم من درخواست مهریه کرده
میتواند در دادگاه شکایت کرده و خانه ای ک به نام من نیست توقیف کند؟
یا دادگاه تغییر مالکیت را تحت عنوان فرار از پرداخت مهریه لحاظ کند؟
اگر چنین شد چه پیشنهادی برای توقیف نشدن ملک دارید!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
لکن،
امکان درخواست اعلان بطلان معامله به لحاظ صوری بودن متصور است.....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول خیر مگر اینکه اثبات نمایند شما مرتکب فرار از دین شده اید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اگر فقط همین یک منزل رو هم داشتین، به عنوان مستثنیات قابل توقیف نبود
اگر همسر تون بتونه اثبات کنه که معامله شما صوری بوده امکان ابطال وجود داره که البته کار مشکلی هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر امکان‌پذیر نمی‌باشد

مگراینکه تحت شرایطی ایشان بتواند فرار از معامله صوری را اثبات می‌کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر مگر اینکه اثبات نمایند شما مرتکب فرار از دین شده اید

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

اگر زوجه فرار از دین شما را اثبات کند، میتواند خانه را بگیرد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
امکان توقیفش نیست
مگراینکه دادخواست ابطال معاملتون رو بده.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. امکان توقیف وجود ندارد ولی ایشان میتوانید دادخواست ابطال معامله به استناد صوری بودن و قصد فرار از دین مطرح نماید ولی اثبات این قضیه سخت است ولی امکانپذیر است. اگر ایشان بتواند اثبات نماید ثمنی بابت ملک فوق دریافت نکرده اید و عملاً وجهی توسط پدرتان پرداخت نشده است میتواند صوری بودن معامله را اثبات نماید. برای مشاوره تخصصی بهتر است تماس بگیرید تا فروض مختلف قضیه برایتان توضیح داده شود . مسلماً راهکار حقوقی برای جلوگیری از این امر وجود دارد.

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

با سلام
اگر پیش از درخواست مطالبه مهریه توسط زوجه اقدام به انتقال ملک نموده اید ایرادی ندارد، لیکن همچنان سند مالکیت بنام شماست ممکن است همسرتان توقیف نماید لیکن برای پدرتان امکان اعتراض ثالث هست.