مشاوره حقوقی رایگان - چطوری حقوق 2 ماهمو بگیرم

من دو ماه آرایشگاه کار کردم قرارداد نبست و حقوق هم نداده سفته هم دارم بابت تضمین کار و یه برگه گرفته که من اونجا کاراموزم و بیمه نمیخوام من حقوق دو ماهمو خواستم نمیده تلفنم هم جواب نمیده در واتساپ گفت حقوقت محفوظ بیا کار کنیم گفتم اول شما دو ماه حقوقمو بدین بعد بیام بعد کلا زد زیرش گفت کاراموز بودی و باید شهریه بدی همه پیامهاشو دارم چطوری حقوقمو بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست مطالبه وجه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول طی یک اظهار نامه ازش بخواه که ظرف ده روز اولا دوماه حقوق را به حساب شما واریز نماید ثانیا لاشه سفته شماره ....را که بابت حسن انجام کار از شما گرفته را مسترد نماید در غیراین صورت از وی شکایت خواهید کرد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در این خصوص می توانید شکایت کنید ابتدا خدمت شما عرض کنم که کارفرما موظف است کارآموز را از روز اول نیز بیمه کند و تمام حقوق و مطالبات او را بپردازد در صورت شکایت شما و داشتن ادل ایشان به پرداخت حقوق به شما محکوم میشود و بابت بیمه نکردن جریمه میشود و میتوانید دوماه بیمه به سابقه خود اضافه کنید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طرق مختلفی می توانید پیگیری نمایید
ابتدا در اداره کار گزارشی علیه ایشان طرح نمایید
سپس با ارسال اظهارنامه و گذشت مهلت مقرر در آن علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
نسبت به َسفته ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
با یک وکیل مشورت نمایید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اداره کار با اثبات رابطه کاری با شهادت شهود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
نسبت به سفته اظهارنامه ارسال اگر افاقه ننمود دادخواست دهید.
و اما؛
حقوق و مزایای شما از طریق اداره کار قابل مطالبه و پیگیری است
ابتدا در دفاتر پیشخوان ثبت نام کنیدو احراز هویت شوید
سامانه روابط کار ثبت نام گردد
سپس دادخواست تخصصی تنظیم گردد…
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید