مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق

باسلام، اینجانب مدت 25 روز است بدلیل واهی از شرکتی که انجام کار می کردم، تعلیق شدم، و هنوز مدت 2 ماه از قرار داد کارم باقی هست، متاسفانه شرکت حقوق تیر ماه را پرداخت نخواهد کرد، ولی بیمه را رد می کند که یک موضوع متناقض است. این جانب برای مطالبه حقوق. و احتمالا دریافت بیمه بیکاری و طرح دعوا به چه مرجعی باید مراجعه کنم، ضمنا حدود 21 سال سابقه بیمه دارم که 2 سال بیمه بیکاری رد شده، و مدت 5 ماه در شرکت مذکور نیز شاغلم، با تشکر از شما

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
با مراجعه به اداره کار نسبت با اقامه دعوی اقدام فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بلافاصله در مراجع اداره کار اقامه دعوا نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق ادارهدکار شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه مساله طرح شده در حوزه روابط کارفرما و کارگری می‌باشد فلذا شما بایستی شما از طریق اداره کار نسبت به اقامه دعوا اقدام کنید تا از این طریق حقوق تضییع‌شده شما احقاق شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق اداره کار نسبت به حقوق و مزایای تان اقدام به طرح دعوی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش و سوال طرح شده قبلا جواب داده شده است. گفته شد که با عنایت به اینکه مساله طرح شده در حوزه روابط کارفرما و کارگری می‌باشد فلذا شما بایستی شما از طریق اداره کار نسبت به اقامه دعوا اقدام کنید تا از این طریق حقوق تضییع‌شده شما احقاق شود.

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام به اداره کار مراجعه کنید.