مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت از کارفرما به دلیل تاخیر در پرداخت حق و حقوق در اداره کار

سلام،
از کارفرما به دلیل عدم پرداخت حق و حقوق شکایت کردم. الان روی رائ هیات اعتراض زده چون سعی داره زمان بخره و پرداخت رو عقب بندازه. میتونم بخاطر این همه معطلی دوباره ازش شکایت کنم و خسارت بگیرم با توجه به اینکه ارزش پولم روز به روز داره کمتر میشه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اداره کار برای حقوق و مزایا و در ارتباط با کار میتوان شکایت کرد مطالبه خسارت آنهم به این علت امکانش نیست چون به هر حال حق اعتراض برای دو طرف هست.