مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف و ایجاد ضرب و جرح و تهدید

سلام. در اوایل تیرماه که من و همسرم برای انجام کاری میخواستیم به خارج از شهر برویم 4 نفر که توسط پسر باجناقم به منزل من امده بودند قبل از خروج از شهر برای برداشتن مقداری وسایل به منزل برگشتم وقتی وارد خانه شدم با تعداد نوجوان 13و14ساله روبه رو شدم وقتی خواستم انها ا از خانه بیرون کردم همگی با چاقو به من حمله کردند شکایت کردم پرونده به دادسرا رفت و قاضی انها را احضار کرد وقتی انها مراجعه نکردند سری بعد حکم جلب صادر شد از طرف دیگر پدر یکی از متهمین از پرسنل شورای حل اختلاف هست اول وکیل گرفتند و از این چهارنفر دونفر انها به جرم حمل اسلحه کلت بازداشت شدند و تا کنون دوبار پرونده به دادسرا رفته ولی دونفر دیگر از متهمین ازاد هستند وقتی به کلانتری میروم میگن برو دادسرا پرونده را بگیر میرم اونجا میگن پرونده شما اینجا نیومده میام کلانتری میگه پرونده دادسرا هست و همین جور دارن ما را بازی میدن روزی که پرونده به دادسرا رفت پدر متهمی که در شورای حل اختلاف بود پیش قاضی رفته بود و قاضی طی تماس تلفنی از مامور کلانتری خواست که پرونده را سریع به شعبه ارسال کند در ضمن کارهای پزشکی قانونی انجام شده بود و جواب پزشکی قانونی 1_جراحت متلاحمه سمت چپ گردن به میزان3درصد دیه کامل2_ارش برید گی بخیه شده دامیه خلف قفسه سینه به میزان 1درصد دیه کامل3_تورم دور چشم چپ به میزان 2دهم درصد دیه کامل. و سایر ضایعات بطور مطلوب التیام یافته و دارای دیه مقدر است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ميزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان جراحات بسته به تشخیص پزشکی قانونی است و میزان دیه را نهایتا میتوانید از شعبه اجرای احکام کیفری محاسبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان دیه بر اساس جراحات در پزشکی قانونی تعیین میشود و اجرای احکام هم آنرا محاسبه میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق دادسرا پیگیری نمایید

و دادگاه حکم به پرداخت دیه و مجازات حبس صادر خواهد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میزان صدمات را پزشکی قانونی و مقدار آن به نرخ روز پرداخت را واحد اجرای احکام مشخص می کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق مراجع پیگیری کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

میزان صدمات را پزشکی قانونی تعیین و دادگاه بر مبنای آن رای صادر می کند