مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به کمپ ترک اعتیاد با توسل بزور و ورود به عنف

تعداد چهار نفر در هنگام کارت عمیراتی ساختمانی در منزل خودم بدون حکم قضایی و با معرفی خود به عنوان مامور اداره آگاهی و اتهام زنی سرقت در یک لحظه وارد منزل بنده شده و یک نفر گلویم را فشرد و من یک لحظه مردم و دستانم را بستند من تقلا میکردم که بگویم در خانه ام کسی نیست به کسی خبر دهید بعد برویم چون من از خودم مطمئن بودم و فکر میکردم اشتباهی شده وب عد از انتقال متوجه میشوند و رهایم میکنن من را بزور بردن و بعد از رسیدن به کمپ گفتن همسرم گفته که معتاد هستی همسر بنده یک سال است من را رها کرده و رفته وشکایت کرده و شکایتش رد شده حین انتقال من رو زدن بعد از ورود به کمپ خواهر زاده و فامیلام رسیدند افراد کمپ من را مجبور کردن که به انها پول بدهم و تعهد بدهم که بعد از بیست روز که کار تعمیراتم تمام شد برگردم تا رهایم کردن الان میتونم از انها شکایت کنم ممنون از راهنمایتان

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قابل شکایت می باشد