مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

با سلام. عروس خانه با فحاشی و تهمت دزدی در خونه رو باز کرده و وارد شده و سه شاهد در خانه بودن ولی قسم خورد وارد نشده. با اینکه دعوا داخل خانه رخ داده چطوری شاهد جدید جور کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای اثبات باید دلیل ارایه دهید اگر دلایل مستند نداشته باشید ادعای شما پذیرفته نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با ارائه دلیل محکم ، ادعای خود را اثبات نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارائه دلیل محکم ، ادعای خود را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه دلیل محکم ، ادعای خود را اثبات نمایید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید با ارائه دلیل محکم ، ادعای خود را اثبات نمایید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما بایستی با ارائه دلایل محکم و محکمه پسند ادعای خود را اثبات نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرشهوددیده باشند که دزدی نموده کفایت میکند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

نیاز ب ادله قابل قبول دارد. اگر شهادت شاهدین شما رد شده باید ب دنبال دلیل دیگری جهت اثبات باشید. و با توجه ب اینکه عروس خانواده طرف شکایت شما هست ک از افراد خانواده محسوب میشود اثبات ورود ب عنف ایشان ب منزل ب راحتی قابل اثبات نیست. برای سرقت نیز نیاز ب ادله قابل قبول است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام شما باید با ارائه دلیل محکم ، ادعای خود را اثبات نمایید