مشاوره حقوقی رایگان - مخفی کردن همسرم در منزل اقوامش و اظهار دروغ به بی اطلاعی آنها

باسلام،
سوالم از وکلای عزیز اینه که برادر خانمم و برادرزاده وی با همکاری هم مدت دو هفته زنم رو تو خونشون مخفی کرده بودن تا اینکه خودم از زبون زنم کشیدم بیرون و جاشو گفت که منزل برادر زاده خودش هست، به منزلشون مراجعه کردم و ابتدا با در زدن زیاد و زنگ زدن زیاد در منزل،بیرون نیومد، به زن برادرزاده اش که پشت در بودم گفتم نمیخوام درو بشکونم بیام زنمو ببرم، دررو باز کنید! باز نکردند و با لگدی به در در را شکونده و زنم رو از اونجا بردم،
سوالم اینه این نحوه ورود حکمش چیه!؟ و من چه شکایتی از اقوام زنم میتونم بکنم که از من مخفی کرده بودن و اینکه برادرزاده اش که وارد منزلش شدم و زنم رو بردم باچه عنوانی میتونه از من شکایت کنه، (زنمم بدون اجازه منزل رو ترک کرده بود)

استدعا دارم جواب و راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اتهام شما میتواند از مصادیق ازورود به عنف و تخریب تلقی گردد ولی که از ناحیه آنها به خاطر مخفی نمودن همسر شما اتهامی متوجه انها نیست

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

ورود شما غیر قانونی و جرم به عنوان جرم شما ورود به عنف و تخریب می باشد اما در خصوص شکایت شما صرفا می توانید الزام به تمکین از خانم خود شکایت کنید ولی اگر خانواده خانم با تحقق شرایط بدون رضایت زن انجام دادن میتوانید ادم رباییو حبس غیر قانونی شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تحت عنوان ورود به عنف و تخریب می توانند از شما شکایت نمایند. عنوان شکایت شما بسته به رضایت زوجه در سکونت منزل برادر زاده دارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اتهام شما ورود به عنف و تخریب است و چون همسر شما با اراده خود به آنجا رفته جرمی متوجه اقوام همسرتان نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اتهام شما ورود به عنف و تخریب می باشد و زوجه اگر با میل خود رفته باشد اتهامی متوجه آنها نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اقوام و همسرتون مجرم نیستند و اتهام شما ورود به عنف و تخریب است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما حق چنین رفتاری را نداشته اید لذا به جرم تخریب و ورود به عنف می توانند از شما شکایت نمایند همچنین رفتار شما سو معاشرت با همسر محسوب است و می تواند دلیلی برای طلاق وی باشد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ورود شما غیر قانونی و جرم به عنوان جرم شما ورود به عنف و تخریب می باشد اما میتوانید الزام به تمکین بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اتهام شما میتواند از مصادیق ازورود به عنف و تخریب تلقی گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت عنوان ورود به عنفو تخریب میتوانند شکایت کنند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان ورود به عنف و تخریب می توانند از شما شکایت نمایند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اتهام شما ورود به عنف و تخریب است و چون همسر شما با اراده خود به آنجا رفته جرمی متوجه اقوام همسرتان نیست.