مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم و حریم عنف

باسلام من چند روز پیش در هنگام پارک جلو درب خانه بودم که بعداز پارک خودرو مینی بوسی به عمد به در طرف راننده من زد و راننده مینی بوس از سمت شاگرد پیاده شد واز من خواست تا پیاده شوم وقتی من خواستم پیاده شوم مانع شد واز پشت درب ماشین من را فشار داد در صورتی که پایی من لایی در گیر افتاده بود وفریاد میزدم چند ضربه ای بصورتم زد که باعث زخمی شدن صورتم شد وبعد از چند لحظه چند نفر از تو مینی بوس پیاده شد و بمن و خانم که از خانه بیرون امده بود شدن خانم بداخل خانه رفت ودرب را بست ومن بعد از درگیری تونستم از دستشون در برم وبداخل مغازه همسایه پناه ببرم و از انجا به پاسگاه زنگ زدم در صورتی که انها پشت در تلاش به ورود داشتن ومن از داخل عکس وفیلم انها را گرفتم الان با همین مضمون شکایت کردم وبه پزشک قانونی مراجعه کردم و یکدهم درصد دیه تعلق گرفت الان باید و ضمنا طرف هم از من بابت جراحت صورت شکایت کرده الان من چطور میتونم جلو اونوبگیرم ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان هم میتواند از شما شکایت کند ولی هر کس شاکی است باید بتواند دلایل محکمه پسند ارایه دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارائه دلایل و مدارک محکمه پسند طرح دعوی مناسب نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دوطرف می توانند به استناد شهود و فیلم و ...شکایت نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مدارکی که دارید از خود دفاع کنید