مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام شوهرم بهم خیانت کرده هروقت چیزی تو گوشیش پیدا میکنم شروع میکنه به فحاشی به مرده و زنده. بعد کتک زدن کتکهاش طوری نیست بتونم از پزشک قانونی نامه بگیرم گلومو فشار میده مشت به سرو صورت میزنهد رد دارن تا چند روز ولی آثاری نداره. اعتیاد داره به متادون. ماش روم. ناس .گل حشیش میتونم به خاطر اینا درخواست طلاق بدم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هر زمانی که زوج شما را
مورد ضرب و جرح قرار داد بلافاصله به پلیس 110
تماس بگیرید
و برای اقامه دادخواست طلاق شما
باید دلیل محکم به دادگاه ارائه بدهید و
و شما میتوانید درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله جهت مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با خیانتش کار نداشته باش چون اثباتش سخته، اما اگر ازش بچه داری، با مهربانی و محبت به سوی خودت و بچه هات جذبش کن شاید از شما بی محبیتی میبینه که هم اعتیادداره هم به طرف زن دیگه رفته، اگر بچه نداری اول چند بار ازش بابت ضرب وجرج شکایت کن تا محکومش کنی به پرداخت دیه ، دوم سعی کن مدارکی دال بر اعتیاد ازش گیر بیاری و به اتهام اعتیاد و ترک انفاق محکومش کنی بعد مهریه را اجرا بگذار بعد دادخواست استرداد جهیزیه بعد دادخواست طلاق

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه اثبات شود بله
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ابتدا جهت ضرب و جرج شکایت کیفری کنید و بعد از محکومیت ایشان میتوانید دادخواست طلاق مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یله دلایل عسر و حرج زوجه مورد تایید قرار میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که بتوانید ادعای خود را ثابت کنید بله امکان شکایت وجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می‌توانید با اثبات سوء رفتار ایشان درخواست طلاق نمایید
در خصوص رابطه نامشروع ایشان می توانید با در دست داشتن دلایل و مستندات اقدام به طرح شکایت رابطه نامشروع نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر می توانید از مشاوره تلفنی اقدام نمایید