مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تنظیم سند

جهت دادخواست الزام به تنظیم سند به کسی که فوت کرده و دسترسی به وراث هم امکان پذیر نمی باشد. از چه مرجعی می توان گواهی حصر وراثت گرفت و چه مراحلی دارد. باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با گواهی فوت از سوی ثبت احوال و مدارک لازم و اث باید دادخواست گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف کنید

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

بایستی دادخواست انحصار وراثت به طور کلی داد و تقاضای استعلام از اداره ثبت احوال کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به شورای حل اختلاف باید دادخواست داد و تقاضای استعلام نیز نمود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به آخرین اقامتگاه متوفی مراجعه و از تغییر شورای حل اختلاف پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مراجعه به اداره ثبت احوال و دریافت گواهی فوت و سپس مراجعه به دفتر خدمات قضایی و ثبت دادخواست انحصار وراثت و استعلام از وراث احتمالی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق شورای محترم حل اختلاف برای گواهی انحصار وراثت که در صلاحیت این شورا می باشد استفاده کنید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،ازذدفترخدمات تقاضای انحصار وراثت نموده،سپس بطرفیت همه وراث دادخواست انحصار وراثت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به
تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام
ورثه اقامه نمایید و از دادگاه
درخواست استعلام از اداره ثبت را
نمایید
و اگر انحصار وراثت انجام نشده
باشد خود شما به عنوان ذینفع باید
ابتدا درخواست انحصار وراثت را در
شورا مطرح نمایید تا ورثه مشخص
گردند و سپس دادخواست الزام
به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق شورای حل اختلاف پیگیری شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از شورای آخرین اقامتگاه متوفی اقدام نمایید

یک وکیل

از طریق شورای حل اختلاف گواهی انحصار وراثت بگیرید و دادگاه دادخواست الزام تنظیم سند مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید تا به شورای حل اختلاف مربوطه ارجاع شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر وراث انحصار وراثت گرفته باشند ، از شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی می توانید با در دست داشتن مبایعه نامه و درخواست به رئیس شورا با این عنوان که بنده ذینفع هستم، درخواست بک نسخه از گواهی انحصار وراثت بکنید. سپس علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما از طریق شورای محل اقامتگاه متوفی درخواست انحصار وراثت کنید نیاز به دسترسی به ورثه نیستم بعد هم به طرفیت ورثه دادخواست بدید

محمد نیکیان قویدل

محمد نیکیان قویدل :

با سلام..به شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی مراجعه کنید با شرح ماوقع و ارائه اسناد دال بر محق بودن خود رونوشتی از گواهی دریافت نمایید درغیر بایستی راسا درخواست صدور گواهی حصر وراثت تقدیم‌شورا نمایید درصورت عدم شناسایی وراث تقاضای استعلام از ثبت احوال نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

مشکلی نیست.جهت اخذ گواهی انحصار وراثت به دفتر خدمات قضایی مراجعه، تقاضای استعلام اسامی وراث مرحوم از ثبت احوال کنید. شورای حل اختلاف رسیدگی می کند

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

گواهی حصر وراثت از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست شود که پس از ثبت در شورای حل اختلاف به شما اعلام وصادر می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق شورای حل اختلاف اقدام تهیه گواهی حصر وراثت نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

شما در شورای حل اختلاف دادخواست انحصار وراثت مطرح و از اداره ثبت احوال استعلام میشه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می توانید به شورای حل اختلاف دادخواست بدهید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
به شورای حل اختلاف اخرين محل اقامتگاه متوفي دادخواست گواهی انحصار وراثت دهيد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از شورای حل اختلاف محل وقوع وفات

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید از طریق شورای حل اختلاف گواهی حصر وراثت اخذ کنید.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

ضمن تنظیم دادخواست از دادگاه درخواست استعلام وراث متوفی را نمایید

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
از طریق شورای حل اختلاف محل فوت متوفی اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.از شورای حل اختلاف آخرین اقامتگاه متوفی اقدام نمایید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

ازشورای حل اختلاف درخواست صدور گواهی حصر وراثت بنمایید

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

با سلام.با ارائه و ثبت دادخواست انحصار وراثت در قسمت دلایل علاوه بر پیوست مدارک خرید خود جهت اثبات ذینفع بودن در دادخواست انحصار وراثت ، می بایست استعلام از ثبت احوال را درخواست نمایید