مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تنظیم سند

با سلام.
پدر من چندسال پیش خودرویی خرید و تمام هزینه آن را پرداخت کرده و طرف سند نزده و فقط قولنامه موجود هست
چندبار پیگیر شدیم ک سند بزند هزینه اضافی میخواهد و داداخواست الزام به سند دادیم رد شد چون بین صاحب سند و ما چندنفر قولنامه کردند که دادگاه قولنامه اونا روهم میخواد که ما نداریم و شخصی که به ما فروخته همکاری نمیکند و در شهر دیگر میباشد، حالا ما باید چطور سند بزنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست تعویض پلاک به طرفیت تمامی ایادی سابق تا آنجا که از هویتشان اطلاع دارید و در غیر این صورت آنها را مجهول الهویه قید و در دادخواست به آن اشاره کنید فروشنده و صاحب سند را نیز حتماً در دادخواست خوانده قرار دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

باید قولنامه های قبل داشته باشید و یا وکالت نامه از افراد قبلی در غیر این صورت علیه فروشنده دادخواست بدهید تحت عنوان الزام به تحویل مبایعه نامه های قبل

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه باید قولنامه های قبلی را داشته باشید ، بهتر است با فروشنده به توافق برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید فروشنده و ایادی قبل تا مالک پلاک را طرف دعوا قرار بدید.
در غیر اینصورت دادخواست شما رد می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی بایستی فروشنده و ایادی قبل تا مالک پلاک را طرف دعوا قرار بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا دادخواست تخصصی تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست نسبت به شخص فروشنده و اشخاص قبلی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید