مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تنظیم سند

باسلام وقت بخیر. من ملکی را از شخصی خریداری نمودم که ایشان از نظر قانونی مالک هستند ولی ملک به شیوه سنتی قولنامه ای بوده و سند اصلی به نام چندین مالک قبلی و اولیه هست. شخصی که من ملک رو ازش خریدم از وراث و وراث مالک اصلی شکایت کرده و دادخواست انتقال سند داده ، که دادگاه هم رای رو به نفع ایشان داده. حالا چند سالیه اداره دارایی مالیات زیادی رو گذاشته برای ملک و هیچ یک از مالکین فعلی و قبلی حاضر به پرداخت نیستن. سوال اینه آیا من دادخواست تنظیم سند بدم دادگاه الزام خاصی برای اینها ایجاد میکنه؟ می‌تونه اموالشون رو توقیف کنه برای پرداخت مالیات ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید به طرفیت فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و برای انتقال سند باید مالیات بر ارث پرداخت بشود
و مسئولیت پرداخت مالیات ، بر عهده تمام وراث می باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
دادگاه صاحب سند را به تنظیم سند الزام می کند. پرداخت مالیات موضوع جداگانه ای هست که شما باید در صورت پرداخت، علیه آنها طرح دعوی نمایید