مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تنظیم سند

با سلام. ملکی را خریداری نموندم که فروشنده با ارایه یک برگه قدیمی اعلام کرد ملک ورثه ای نیست و در زمان حیات پدر ملک را از وی خریداری نمودند. حال اعلام کرده که 190 میلیون به دارایی بدهکاره برای تنظیم سند. خود ایشان هم با طرح دادخواست الزام به تنظیم سند از کلیه ورثه، دادگاه رای را به نفع ایشان داده اما کماکان موفق به حل مشکل دارایی نشدند.
دادخواست تنظیم سند آیا الزامی بوجود میاره برای ایشان؟ در مبایعه نامه خسارت دیرکرد 1 ریال برای هر روز قید شده آیا میشه درخواست خسارت کرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مفاد قرارداد ملاک است .موضوع نیاز به بررسی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان مطالبه خسارت نیست
زیرا شما خودتان شرط کرده اید که روزی یک ریال خسارت تاخیر باشد
حتما شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مفاد قرارداد ملاک است .موضوع نیاز به بررسی دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی قرارداد و اخذ توضیحات بیشتر دارد