مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و اثر انگشت متوفی

با سلام خدمت وکلای محترم عرض ادب و احترام
بنده اخیرا متوجه شدم که ملک پدری اینجانب طی یک سند عادی به تاریخ سال 87 توسط همسر اول پدر مرحومم واگذار شده به ایشان،،بنده شکایت کردم بعنوان جعل امضا و اثر انگشت پدرم،حال نظر کارشناسی اومده که هم امضا جعلیه هم اثر انگشت،،برادر و خواهر ناتنی هام زیر این مبایعه نامه عادی رو امضا کردم میخاستم بدونم برای همه این شهود زندانی صادر میشه و از این جا به بعد چه اتفاقی میافته؟ ممنونم که همیشه یاری رسان ما مردم هستین سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از هرکسی که شکایت کردید و هر کسی که از سند جعلی استفاده مجازات می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای شهود خیر
ولی اگر شما اقامه دعوا
نمایید امکان صدور حکم مجازات خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله و بر اساس آن دادخواست ابطال سند و مطالبه خسارت بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه مسی که شکایت کرده باشید در صورت اثبات جعل قابل مجازات است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر از همه شاهدین شکایت کنید بله قابل مجازات هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه سال 87 تنظیم شده است مشمول مرور زمان کیفری گردیده و فاقد جنبه کیفری ولی میتوانید بطلان مبایعه نامه را از جنبه حقوقی می‌توانید انرا مطرح نمایید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، شما بایستی نسبت به امضای متوفی ایراد تردید کنید که در حال حاضر اثبات شده است و از طرفی با توجه به نظریه ای کارشناسی که امضاء را منتسب به متوفی ندانسته و در صورت اینکه مسجلین ذیل قرارداد در محکمه گواهی داده اند به عنوان گواهی کذب نزد مقامات رسمی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شهادت کذب هم مجازات دارد و هرکسی جعل نموده باشد مجازات دارد و هرشخصی هم استفاده کرده باشد انهم مجازات دارد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
در صورت شكايت از شهود امكان محكوميت و مجازات وجود دارد.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

باسلام....جنگ جنگ جهانی را هم همسر اول پادشاه یی از کشورها باعث و بانی بود از اینها که بگذریم در صورتيکه شهود با علم و عمد و به قصد داشتم اضرار به شما آن مدارک را امضا کرده باشند و آز آنها نیزشکایت کرده باشید محکوم خواهند شد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✅ اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

در صورتی که شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول مطرح و حکم صادر و قطعی شود جاعل و استفاده کننده و معاونین ک محکوم شدند مجازات میشوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به مرورزمان بنظر خیر از نظر حقوقی می توانید ابطال سند و خسارات را مطالبه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ان شاهدین از جعلیت سند مطلع باشند مجرم تلقی می شود و همچنین شما میتوانید برای ابطال سند جعلی دادخواست حقوقی طرح کنید