مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

باسلام خدمت وکلای محترم
ایا جعل امضا پشت چک به واقع جرمش کیفری میباشد یا اینکه قاضی میتواند حکم دیگری هم میدهد مثلا جریمه نقدی ممنون میشم منو راهنمایی کنید با تشکر از شما وکلای گرامی

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله جعل جرم می باشد و ازطریق دادسرا قابل تعقیب ورسیدگی است ومجازات جعل دراسنادعادی حبس یاجزای نقدی است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام حبس یا جزای نقدی تعیین میگردد

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام خدمت وکلای عزیز
یعنی جرم جعل امضا پشت چک با جریمه نقدی هم حل میشود یعنی زندانی ندارد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جعل جرم است وچنانچه دردادسرا شکایت شود ودادگاه کیفری رسیدگی کند مجازاتش حبس یاجزای نقدی است