مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا شاهدان زیر مبایعه نامه

سلام اگر در یک مبایعه نامه ای عادی که شخص خریدار به دادگاه ارائه کرده است به جای امضا دوتا از شاهدها خوده شخص خریدار یا کسی از دوستانش امضا کرده باشد آیا توسط کارشناسها مشخص میشود؟ آیا با تقدم و تاخیر مشخص میشود یا نه؟ لطفا بیشتر توضیح دهید. باید درخواست اعتراض کننده از قاضی پرونده و کارشناس چه مواردی باشد. (سپاسگزارم)

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

مبایعه نامه نیازی به امضای شاهد ندارد در ضورتی که سایر ارکان ان کامل و صحیح باشد

پرسشگر :

سلام. در مبایعه نامه ارائه شده توسط شاکی به دادگاه دونفر شاهد زیر مبایعه نامه را امضا کرده اند که به گفته شاکی یک نفر فوت کرده است که هنوز برایم مشخص نکرده کیست! و نفر دیگه که به عنوان شاهد امضا کرده به گفته خود (شاهد) میگه من امضا نکردم کسی به جای من امضا کرده است! سوالم اینست که با تقدم و تاخیر میشه کارشناس بفهمه امضا ها جعلی بوده یا نه؟

پرسشگر :

سلام با تشکر از جناب بابایی و جناب سید آقایی گرامی سپاسگزارم

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام بله باارجاع به كارشناس خط جعلي بودن امضاها مشخص ميشه