مشاوره حقوقی رایگان - جعل

با سلام
عموی ما یک تقسیم نامه به دادگاه ارائه نموده و امضای پدرمان را زیر تقسیم نامه جعل نموده ما نیز شکواییه تقدیم دادگاه نمودیم حال دادیار با تقاضای ما مبنی بر ارجاع به کارشناس موافقت نموده حال از عموی ما درخواست کرده که اصل تقسیم نامه فوق الذکر را به دادگاه تحویل دهد حال سوال من این است 1- اگر عموی از تحویل تقسیم نامه امتناع کند و ادعا کند گمش کرده یا سوخته و تحویل ندهد تکلیف شکایت ما چه میشود ؟ آیا میتواند از تحویل تقسیم نامه به دادگاه امتناع کند اگر تحویل ندهد قاضی چه تصمیماتی میگیرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" شاکی موظف است اصل تقسیم نامه جعلی یا فتوکپی مصدق (برابر اصل شده) آنرا به مرجع تعقیب به منظور تفهیم اتهام به متهم و ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری در رشته خط شناسی به منظور تعیین جاعل تحویل نماید و متهم در این زمینه وظیفه ای ندارد .

پرسشگر :

متهم فتوکپی برابر اصل شده تقسیم نامه را در یک دعوای حقوقی تحویل داده الان قاضی اصلش را از او خواسته سوال من این بود که اگه عموی ما حسب دستور دادیار اصل تقسیم نامه رو تحویل نده یا بگه گم شده قاضی چ تصمیماتی میگیرد

یک وکیل

سلام
از قاضی سوال فرمایید

یک وکیل

پاسخ دوم : ما علم غیب و دستگاه نیت خوانی نداریم تا بتوانیم پیش بینی نمائیم مقام قضائی چه تصمیمی در مورد پرونده شما می گیرد !

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند