مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد دستی بدون شاهد

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده 2 سوال از خدمت بزرگواران دارم
اول اینکه:
موجری که ملک به نامش نیست و فقط قرارداد اجاره با حق انتقال به غیر را دارد در دادگاه های داوری میتواند شکایت کند و ادعای خسارت از مستاجر نماید بدون اذن و اجازه مالک؟یا حتما شکایت باید با ارائه سند باشد و صاحب ملک در شکایت دخیل باشد؟
دوم اینکه:
برای قرارداد عادی (( بدون شاهد)) دادگاه میتواند رای صادر کند یا خیر؟
این در صورتی است که یکی از طرفین با داشتن شاهد ادعا میکند که در قرارداد دست برده شده و قرارداد را قبول ندارد

ممنون از توجه شما عزیزان

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ هر دو سوال مثبت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر باید دادخواست به طرفیت موجر و
مستاجر اقامه بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در روابط استیجاری حق انتقال به غیر داشته باشد و خسارتی به عین مستاجره وارد شده باشد چون شخص خود مستاجر می باشد نه مالک به نظر ایشان نسبت به ورود خسارت مسموع نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تحت شرایطی بده لیکن پاسخ دقیق مستلزم بررسی قرار داده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی قرارداد دارد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام نیاز به بررسی دارد تماس بگیرید