مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره صندلی آرایشگاه

سلام من تو سالنی سه ماهه صندلی اجاره کردم و صاحب سالن وعده تبادل مشتری و تبلیغ من رو تو پیج داشتند ولی تو این سه ماه هیچ مشتری به من ندادند
و تبلیغ و تلاشی هم نکردند برای من
من الان بخوام قرارداد رو فسخ کنم باید چطوری فسخ کنم؟
در ضمن قراردادی که داریم یک ساله هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شرط فسخ نباشد چنین امکانی وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طی اظهارنامه ای به دلیل عدم ایفای تعهدات اعلام فسخ قرارداد کنید بسته به شرایط موجود در ضمن قرارداد سپس دادخواست تایید فسخ دهبد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید متن قرارداد شما بررسی شود و براساس متن قرارداد باید عمل کنید.
در حالت عادی قراردادها قابلیت فسخ ندارند مگر اینکه حق فسخ برای شما در نظر گرفته شده باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فیمابین و تعهدات ضمن عقد و ضمانت‌های اجرایی عدم انجام تعهد است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فسخ شرایطی دارد که باید بر اساس آن اقدام شود در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر در قرارداد شما حق فسخی در نظر گرفته شده است مطابق آن درخواست فسخ نمایید

مجید الهی

جناب آقای مجید الهی :

اظهارنامه بدین که میخام قرارداد فسخ کنم

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.بایدقراردادفی مابین بررسی شودکه آیاحق فسخ وجودداردیاخیر.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اینکه حق فسخ قرارداد وجود دارد یا وجود ندارد بستگی به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان فسخ قرارداد اجاره وجود نخواهد داشت مگر در قرارداد شرط شده باشد یا با توافق طرفین قرارداد اقاله گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل می‌باشد اگر شرایط فسخ وجود دارد مطابق آن عمل کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

امکان فسخ قرارداد با بررسی مفاد قرارداد مقدور است

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. قرارداد باید بررسی شود.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام درصورتی که در شروط قراداد حق فسخی برای خود در نظر گرفته اید می توانید حق فسخ خود را اعمال اما در صورتی که بازار یابی برای شما جز تعهدات موجر باشد می توانید الزام اورا به این امر در قالب دادخواست مطالبه کنید ؛ علی ایحال توصیه می شود خواسته خودرا در اقدام احتیاطی در قالب اظهارنامه مطالبه کنید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید