مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد با مستاجر

با سلام خدمت وکلای محترم سوالی داشتم بهترین شرط یا بند که میشه تو قرارداد مستاجرمیشه درج کرد که از گستاخی یا موارد دیگه شامل اذیت و بی توجهی به قوانین ساختمان هست چی میتونه باشه ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
یک بند نیست موارد متعددی است
مثلا شروط با ضمانت اجرای خاص
حتی المقدور متن مربوط توسط یک وکیل دادگستری تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر موردی که فکر میکنید طرف مقابل ممکن است اذیت کنه می توانید در قرارداد شرط فسخ و یا جریمه تعیین کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می‌توانید در قرارداد هر شرطی را
که خلاف قانون نباشد ذکر نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما با تعیین شرط فسخ و وجه التزام میتوانید بر رفتارهای خارج از عرف مستاجر ضمانت اجرا تعیین کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میتوانید برلی هر رفتاری که پیش بینی میکنید ضمانت اجرا فسخ یا پرداخت خسارت درنظر بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تنظیم قرارداد امری تخصصی است که نیازمند گفت و گوی متقابل و برسی شرایط تنظیم کنندگان آن می باشد
برای تنظیم یا ویرایش قرارداد تان می توانید از طریق سایت با من در ارتباط باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

سوال شما بسیار کلی می‌باشد بسیاری از موارد در خود قرارداد اجاره و یا در قانون تعیین تکلیف گردیده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر موردی که خلاف قوانین و مقررات نباشد میتوانید قید کنید

سیده فاطمه جوادی سیدیان

سرکار خانم سیده فاطمه جوادی سیدیان :

سلام
در قرارداد هر شرطی که خلاف قانون نباشد قابل ذکر است

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود
موارد مورد تاکید خود را با لحاظ کردن وجه التزام مقرر کنید