مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن چند توافق در برگه ای جداگانه در زمان تنظیم اجاره نامه

سلام
وقت بخیر
بنده سوله ای دارم که اجاره میدم. طبق تجربه های قبلی چند بند میخواهم به عنوان پیوست به اجاره نامه اضافه کنم
5 بند هست(مثل حق فسخ قبل از موعد و ...) و میخواهم روی کاغذ پرینت کنم و در زمان تنظیم اجاره نامه این کاغذ پیوست بشه و به امضای طرفین و شاهد ها برسه
ایا این پیوست اعتبار قانونی داره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت و اعتبار است.

حتی المقدور متنی تخصصی، توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام به شرط آنکه به تعداد نسخ قرارداد تنظیم و شهود نیز امضا کنند معتبر است البته بهتره در توضیحات قرارداد اصلی به وجود این نسخ پیوست اشاره شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در متن قرارداد این شروط را اضافه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر مگر در متن اجاره نامه یا قسمت توضیحات نوشته شود

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

بله مشکلی ندارد، و لی بهتر است ذیل یا پشت همان اجاره نامه اولیه باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله در بالای آن برگه بنویسید الحاقیه قرارداد اجاره شماره .... مورخ ... و در انتها ذکر کنید این الحاقیه جزو لاینفک قرارداد اجاره است

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
بله از نظر قانونی معتبر است ولی حتما در قرارداد اصلی این مطلب ذکر گردد که این قرارداد ضمیمه یا متمم دارد . و در آن قراردادی که جداگانه تنظیم میگردد یا ضمیمه اصلی میشود ذکر نمایید که متمم قرارداد شماره و تاریخ فلان است .

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

همون بندها رو بدید در قرارداد اجاره بنویسن هر چند که به امضای طرفین برسه قانونی هست

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله اعتبار دارد و باید تمام صفحات به امضای طرفین و شهود برسد.در متن الحاقیه به شماره و تاریخ قرارداد اصلی حتما اشاره شود.در قراردا اصلی هم حتما باید قبلا نوشته شده باشد که الحاقیه ها و توافقات کتبی بعدی معتبر است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ شما می توانید در قراردادی که می خواهید منعقد کنید هر شرطی که لازم و ضروری می دانید الحاق و اضافه کنید و نهایتا در صورت عدم رضایت طرف مقابل شما ، قراردادی منعقد نخواهد شد . بنابراین تعارف را کنار بگذارید و سفت و محکم قرارداد خود را تنظیم کنید تا از مشکلات حقوقی که در آینده از این قرارداد به وجود می آید جلوگیری کنید و تنظیم قرارداد که تنام جنبه های حقوقی رعایت شده است بهترین کار ممکن می باشد .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتیکه متمم قرارداد اجاره باشد و برخلاف مواد قانونی مربوط به اجار ه تنظیم نگردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تقریبا نظر همکاران این است که معتبر است نظر بنده نیز همین است ولی قابلیت دفاع و بی اعتباری را را نیز دارد نکته مهم نیز همین است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود که از الحاقات قرارداد است بله

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام بله اعتبار دارد و حتما در قرارداد خود به وجود پیوست اشاره نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله درصورتی که درمتن اجاره نامه به پیوستهااشاره گرددوهمچنین اجاره نامه وپیوستهابه امضاطرفین برسد